4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΓ΄ Πνευματικού Μαΐου 2013 «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης», προκηρύσσει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης.

Περισσότερα εδώ.

Υποψηφιότητες συλλόγου φιλολόγων

Οι υποψηφιότητες για το Σύλλογο Φιλολόγων μπορεί να κατατεθούν μέχρι και την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, ώρα 13.30 στο 1ο Λύκειο (κ. Κατσάλα) τηλ: 42575 και στο τηλέφωνο 43454 (κ. Αυγίκου).

Περισσότερα εδώ

Υποτροφίες της Φινλανδικής Κυβέρνησης σε Έλληνες υπηκόους για έρευνα ή διδακτορικές σπουδές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-13

Η Φινλανδία  χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου,  που ενδιαφέρονται για έρευνα ή διδακτορικές σπουδές  στη Φινλανδία  κατά  το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014

Κατεβάστε από εδώ το σχετικό έγγραφο

Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Γενικού και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου

Σας αποστέλλουμε τις παρακάτω οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Γενικού και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σύνολο των οδήγιών.

5 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Η 5η Οκτωβρίου ορίστηκε από την ΟΥΝΕΣΚΟ το 1994 ως Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, για να τιμήσει τους εκπαιδευτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός της είναι να κινητοποιήσει την υποστήριξη στους εκπαιδευτικούς και να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες των μελλοντικών γενεών θα συνεχίσουν να πληρούνται από τους εκπαιδευτικούς.

  • Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα.
  • Πατήστε εδώ για να δείτε πώς γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο .
  • O εορτασμός της μέρας στη Χίο: 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ_ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ