Λίγα λόγια για τη Κλαίρη…

              Αγαπημένη μας Κλαίρη,  υπέροχε άνθρωπε και  εξαίρετη συνάδελφε, με πόνο ψυχής, οδύνη και ειλικρινή συντριβή σε αποχαιρετούμε σήμερα οι συνάδελφοι και πραγματικοί φίλοι και συνεργάτες  σου, ο Διευθυντής και όλοι οι καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Χίου στο οποίο υπηρέτησες με ζήλο και αφοσίωση για πολλά χρόνια .

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που ζούμε. Νομίζουμε ότι είναι ένας εφιάλτης, ένα κακό όνειρο που θα περάσει.  Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έφυγε από κοντά μας για πάντα η Κλαίρη μας, ο τόσο ζωντανός και ζεστός άνθρωπος,   τόσο νωρίς και άδικα , αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό, πρώτα-πρώτα στην αγαπημένη της οικογένεια και κατόπιν σε όλους εμάς  τους φίλους και συναδέλφους της, αλλά και στους μαθητές του σχολείου μας  που υπεραγαπούσε και φρόντιζε όπως τα παιδιά της.

Πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την απουσία σου. Όμως προσευχόμαστε  στο Χριστός μας, που πριν τρεις ημέρες αναστήθηκε   και που σ΄ Αυτόν πάντα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας , να σ΄ έχει από σήμερα κοντά Του.

Τον παρακαλούμε  να δίνει κουράγιο, δύναμη και να στάζει βάλσαμο παρηγοριάς στον αγαπημένο σου σύζυγο Ανδρέα  , στα δυο σου αγόρια, στους γονείς και στα αδέλφια σου, για να μπορέσουν να αντέξουν και να ξεπεράσουν  την έλλειψη της παρουσίας σου .

Καλό σου ταξίδι στα υπέροχα μονοπάτια του ουρανού αγαπημένη μας Κλαίρη.  Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

 

 Ο Διευθυντής
Στείρος Νικόλαος

Οι καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Χίου.