Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Γενικού και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου

Σας αποστέλλουμε τις παρακάτω οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων του Γενικού και του Εσπερινού Γενικού Λυκείου. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το σύνολο των οδήγιών.

Θέμα: Πρόσκληση καθηγητών ΠΕ04 στο ΕΚΦΕ (1η και 2η υποστηρικτική διδασκαλία-σεμινάριο

Η Δ/ντρια Δ.Ε. και ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Χίου προσκαλούν τους καθηγητές του κλάδου ΠΕ04 να προσέλθουν στο ΕΚΦΕ (συγκρότημα πρώην ΕΠΛ), προκειμένου να συμμετάσχουν σε υποστηρικτική εργαστηριακή δραστηριότητα.

Λεπτομέριες εδώ

Οδηγίες για τη διδασκαλία Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας της Α΄ τάξης ΓΕ.Λ. και της Α΄ και Β΄ Εσπερινού ΓΕ.Λ. για το σχ. έτος 2012-2013

Σας αποστέλλουμε τις παρακάτω οδηγίες για τη διδασκαλία Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας της Α΄ τάξης ΓΕ.Λ. και της Α΄ και Β΄ Εσπερινού ΓΕ.Λ..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Α ΓΕΛ_Α & Β ΕΣΠ ΓΕΛ 2012 2013

Καθορισμός και διαχείριση διδακτέας ύλης Θετικών Μαθημάτων των Β΄ και Γ΄ τά-ξεων Ημερήσιου και Γ΄ Εσπερινού Γενικού Λυκείου, για το σχολικό έτος 2012-13

Σας αποστέλλουμε τις παρακάτω οδηγίες για τη διδακτέα ύλη των Θετικών Μαθημάτων των τάξεων του Γενικού Λυκείου. Συγκεκριμένα:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ B και Γ ΓΕΛ 2012-13

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων

Σας γνωρίζουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων διοργανώνει το 8ο Πανελλήνια Συνέδριό της με θέμα: «Βιοεπιστήμες: μοχλός ανάπτυξης της κοινωνίας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2012 στην  Πάτρα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών .

Διαβάστε περισσότερα εδω :8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ 2012