2ος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Φιλοσοφικού Δοκιμίου

Το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοσοφική Εταιρεία (ΕΦΕ) και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ (ΚΕΣ) και με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων (Π.Ε.Φ.) διοργανώνει τον 2ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φιλοσοφικού Δοκιμίου υπό το γενικό θέμα: «Η χειραφέτηση του ανθρώπου: διαφωτισμός».

Όλο άρθρο εδώ.

Ειδικός ιστοχώρος για εκπαιδευτικούς με τη στήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Η δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου δημιούργησε ειδικό ιστοχώρο για εσάς στη διεύθυνση http://educators.saferinternet.gr με τη στήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.
Ο ιστοχώρος έχει ως στόχο:
α) να σας παρέχει ενημερωτικό & εκπαιδευτικό υλικό για τη δημιουργία πολλαπλασιαστικών δράσεων εντός και εκτός τάξης προς τους μαθητές σας και τους γονείς τους, σχετικά με την υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.
β) να αποτελέσει το σημείο συγκέντρωσης όλου του υλικού της δράσης Saferinternet.gr που μπορεί να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης.

Περισσότερα εδώ

 

Επιστολή Συλλόγου Φιλολόγων

Σύλλογος Φιλολόγων Χίου

(Θερμή παράκληση προς τις κ. Διευθύντριες και τους κ. Διευθυντές των Σχολείων να ενημερωθούν οι συνάδελφοι φιλόλογοι).

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλολόγων Χίου, αποτελούμενο από τους,

Βασιλική Κατσάλα,      Πρόεδρο,

Γεώργιο Σφήκα,           Αντιπρόεδρο,

Νικόλαο Χαβιάρα,       Γενικό Γραμματέα,

Ανθή Βλυσίδου,          Οργανωτικό Γραμματέα,

Μαρία Κλειδά,            Ειδικό Γραμματέα,

Βασιλική Αυγίκου,     Ταμία,

Παναγιώτη Κουλό,     Έφορο Βιβλιοθήκης,

με την ανάληψη των καθηκόντων μας θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους φιλολόγους του Νομού μας για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μας και ταυτόχρονα να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ